Design românesc, cadouri și concerte altfel la a patra ediție ALT.Crăciun

Concerte live şi târguri de fashion, bijuterii, jucării, accesorii şi obiecte de design 100% româneşti se regăsesc la cea de-a patra ediţie a evenimentului ALT.Crăciun, organizat în perioada 13 – 21 decembrie, la Hanul Gabroveni din Capitală.

Un moment special al evenimentului, iniţiat de Primăria Capitalei prin ArCuB, va fi concertul – spectacol ”Apolodor”, susţinut de Ada Milea pe 20 decembrie, de la ora 18.00, la Sala Mare ArCuB.

Spectacolul inspirat de „Cartea lui Apolodor” de Gellu Naum este unul dintre cele mai populare proiecte muzicale semnate Ada Milea, „o hartă muzicală a călătoriilor pinguinului inventat de Gellu Naum”. Alături de Ada Milea, vor urca pe scenă artiştii Dorina Chiriac şi Radu Bânzaru.

Programul shop-urilor ALT.Crăciun din Pasajul Gabroveni este, în perioada 13 – 21 decembrie, de la ora 12.00 la ora 20.00.

Potrivit organizatorilor, ALT.Fashion Shop prezintă o selecţie de haine, bijuterii şi accesorii create de designeri români, iar la ALT.Gift Shop pot fi găsite cadouri, accesorii şi decoraţiuni ale artiştilor adunaţi sub umbrela Dizainăr.

„Dizainăr, magazinul dedicat exclusiv creaţiei româneşti, vă invită să exploraţi idei inedite de cadouri în selecţia de anul acesta de la ALT.Crăciun. Cred că un cadou proiectat şi produs de cineva de aici, din România, poate transmite mult mai bine căldura sărbătorilor de iarnă decât ceva produs în masă, undeva în Asia”, spune designerul Mihnea Ghilduş, fondator Dizainăr.

La ALT.Crăciun 2018, programul concertelor zilnice din pasajul Gabroveni începe pe 13 decembrie, cu un playlist format din melodii rock, pop, corale şi folk. De luni până vineri, concertele cu acces gratuit de la ArCuB încep de la ora 19.00, urmând ca în zilele de weekend programul muzical ALT.Crăciun să înceapă de la 18.30.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.