Horoscop luni 3 decembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 3 decembrie

BERBEC
Ziua va fi una bună din punct de vedere profesional, dar și mai bună din punct de vedere personal. Familia și prietenii vă vor vizita și o să petreceți împreună clipe memorabile.

TAUR
Ar fi o idee bună să petreceți mai mult timp cu partenerul de viață pentru că în ultima vreme ați fost mai atenți la colegii de birou decât la el.

GEMENI
Astăzi ar fi indicat să luați legătura doar cu persoane dragi, alături de care vă place să petreceți timpul. Pe seară va trebui să faceți un drum în afara orașului sau la cineva care stă departe de voi.

RAC
La serviciu nu se va întâmpla nimic ieșit din comun, iar cei de acasă au grijă să nu vă supere. Va fi o zi liniștită.

LEU
Aveți nevoie de mai mult optimism în viața voastră, iar prietenii sunt dispuși să vă ajute. O cură de câteva zile în afara orașului pare a fi soluția ideală.

FECIOARĂ
Ar fi vremea să faceți schimbările la care v-ați gândit în ultima perioadă. Aveți nevoie de curaj, însă acesta este singurul drum pe care puteți să mergeți acum.

BALANȚĂ
O zi în care sunteți liberi să faceți cam tot ceea ce vă trece prin cap. Totuși, nu exagerați. Încercați să vă opriți atunci când vedeți ca cei din jur încep să vă privească ciudat.

SCORPION
Tocmai v-a venit o idee genială ce v-ar putea aduce un câștig financiar substanțial. Nu mai stați pe gânduri. Dacă pierdeți timpul, este posibil să pierdeți și șansa.

SĂGETĂTOR
Nu aveți prea mult timp la dispoziție astăzi pentru propria persoană și totul se va învârti în jurul locului de muncă. O să participați la câteva ședințe importante.

CAPRICORN
Un plan solid își va arăta rezultatele astăzi. Sunteți foarte fericiți, pentru că le așteptați de luni de zile și în sfârșit au venit.

VĂRSĂTOR
Dacă până acum erați convinși că știți ceea ce vreți de la viață, astăzi se întâmplă ceva ce vă face să vă răzgândiți și să analizați mult mai atent proiectele pentru viitor.

PEȘTI
Sunteți în criză de timp, însă nu trebuie să exagerați pentru că „grabă strică treabă”. În loc să încercați să demonstrați că voi putet face orice, mai bine căutați sprijin într-un coleg sau prieten.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.