Ziua Nationala in Bucuresti

Pe langa ceremonia de la Mormantul Ostasului Necunoscut din parcul Carol si defilarea de la Arcul de Triumf fiecare administratie publica locala din Bucuresti a pregatit un program special de 1 decembrie.
Primaria Capitalei va asteapta de la ora 18.3o la Targul de Craciun cu un program artistic inedit. Pe scena din piata Constitutiei vor urca vedete ale muzicii populare acompaniate de Orchestra Valahia. Va urma apoi spectacolul intitulat Unirea- Visul unei Natiuni cu Nicolae Furdui Iancu si Grupul Crai Nou, Paula Seling, Proiect K1, Iuliana Tudor si Victoria Cocias.
Bucurestenii din sectorul 1 sunt invitati la un spectacol de muzica si dansuri populare dedicat Centenarului Marii Uniri. Evenimentul are loc in Parcul Bazilescu intre orele 11 si 16, aici vor canta printre altii: Petrică Mitu Stoian, Ilie Caras, Maria Beatrice Bandoiu si Andreea Haisan.
Primaria sectorului 2 s-a pregatit de asemenea sa marcheze Centenarul cu un spectacol folcloric in parcul Obor unde de la ora 17 ii puteti asculta pe Floarea Calota, Niculina Stoican si pe Cornelia și Lupu Rednic.
Primaria Sectorului 3 ii asteapta pe bucuresteni să sarbatorească impreună Ziua Națională in Parcul Al.I. Cuza, programul incepe la ora 18 si cuprinde fanfara, defilare, cantece patriotice, dansuri si costume reprezententative pentru toate zonele tarii.
Sectorul 4 a pregatit pentru 1 decembrie peste 12oo de figurine, perdele si ghirlande luminoase care se vor aprinde astazi pe bulevardele si in intersectiile importante din sector.
Administratia locala a sectorului 5 ne asteapta in parcul Sebastian sa dam mana cu mana de la ora 15 cu Maria Dragomiroiu, Valeria Arnautu, Adda, Pepe si Bere Gratis!
Sectorul 6 organizeaza de 1 decembrie un concurs de sah la conacul Golescu- Grant iar la ora 17.3o puteti asista la aprinderea luminitelor de sarbatori in parcul Drumul Taberei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.