Jessie J poate fi uimită! Polly i-a impresionat pe toți cu interpretarea sa original!

Mii de voturi, sute de share-uri și zeci de mii de oameni așteaptă în fiecare vineri, de la ora 9.00, prima competiție de voce din FM-ul românesc, #BeINSTApeFM, desfășurată  pe 98.3FM. Până pe 21 decembrie, căutăm următorul tânăr care merită să se audă pe radio. Din cei 10 tineri selectați să intre în competiție, doar cinci ajung în finală, iar unul câștigă o piesă produsă de Nomad Music și intrarea în playlist alături de cele mai ascultate vedete ale momentului.

În confruntarea cu numărul 3, două fete cu experiență pe scenă, Maya Pop și Polly, s-au bătut până în ultimul minut de vot. Schimbările s-au produs de la secundă la secundă, iar la o diferență mică de voturi, Polly a reușit să intre în marea finală #BeInstapeFM.

Polly nu este la prima încercare la #BeInstapeFM, în sezonul cu nr.1 ea s-a bătut cu Amedeo Chiriac, cel care a fost și câștigător. Însă, cu ambiția caracteristică, Polly a revenit și a intrat, de această dată, în finală.

Vinerea viitoare are loc penultima confruntare, care se anunță extrem de interesantă. Kony și Mălina, un cuplu de studenți din București, se vor bate unul contra altuia, uitând pentru o oră de povestea de dragoste care îi leagă.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.