Horoscop de weekend, 1 – 2 decembrie

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 1 – 2 decembrie

BERBEC
Luați o pauză de la tot ceea ce înseamnă rutină în viața voastră și vreți să faceți ceva ce nu vă caracterizează. Descoperiți o nouă pasiune și chiar un hobby interesant, ce înseamnă începutul unui proiect personal interesant.

TAUR
Aveți nevoie de mai multă satisfacție personală și vă ganditi spre ce să vă îndreptați atenția. Cel mai probabil, relația de cuplu va fi cea vizată.

GEMENI
Vă implicați într-un nou proiect doar când auziți primele detalii. Nu puneți prea multe întrebări, nu cereți informații suplimentare, pentru că simțiți că este ceva pe placul vostru.

RAC
Relația cu un prieten se îmbunătățește. Ați avut parte de câteva probleme în ultima vreme, însă acum discutați și rezolvați toate neînțelegerile.

LEU
Proiecte mai vechi revin și vă vor ocupa mai tot timpul. Vor fi de succes, așa că merită tot timpul și munca investite pentru acestea.

FECIOARĂ
Acest weekend va fi unul deosebit din punct de vedere sentimental. Veți petrece mult timp alături de partenerul de viață și o să mergeți într-un loc special.

BALANȚĂ
Sunteți într-o formă de zile mari și vă așteaptă un weekend pe cinste. Multe întâlniri, multe ieșiri și multă distracție. O să începeți săptămâna următoare cu multă energie.

SCORPION
Viața vă oferă o surpriză pe care o meritați pe deplin. Ați muncit mult pentru a ajunge în acest punct și acum a venit vremea recompensei de care vă bucurați foarte mult.

SĂGETĂTOR
Ar fi bine să rezolvați toate treburile casnice în prima parte a celor două zile libere, pentru că duminică este posibil să primiți vizita unor rude care v-au tot căutat în ultima vreme.

CAPRICORN
Weekend-ul se anunță a fi foarte aglomerat, pentru că ați lăsat câteva treburi și acum acestea vă prind din urmă. Așa că mai bine vă apucați de treabă și vă luați gândul de la distracție zilele acestea.

VĂRSĂTOR
Aveți multă treabă, chiar dacă este weekend și vă așteptați la ceva mai multă relaxare. O să depuneți un efort suplimentar, însă stai liniștiți, pentru că veți fi recompensați.

PEȘTI
Familia va fi în centrul atenției în aceste zile. O să stați foarte mult în compania rudelor și o să luați parte la activități distractive, menite să vă apropie și mai mult.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.