VIDEO: Corina Dănilă – ”Mă voi întâlni cu un fost iubit”

Corina Danilă și Antoaneta Zaharia au fost invitatele lui Răzvan Petre și Marius Stoica, la matinalul București FM. Ele au vorbit despre noul sezon al sitcom-ului TVR 2 – „Primăverii”. Din 28 noiembrie, de la ora 21:00, telespectatorii TVR 2 sunt invitaţi să urmărească cel de-al doilea sezon al sitcom-ului produs în studiourile TVR.

Mai mult umor, decor nou şi mai multe personaje sunt ingredientele celui de-al doilea sezon al sitcomului “Primăverii”. Începând de miercuri, 28 noiembrie, povestea din casa mătuşii Florina intră pe un nou făgaş. Decorul se schimba, iar de luni până joi, telespectatorii vor râde cu gura până la urechi alături de actorii din distribuţia producţiei TVR 2. Ca şi în sezonul trecut, nu vor lipsi episoadele cu invitaţi-surpriză.

Dacă vrei să vezi ce fost iubit al Corinei Dănilă reintră în scenă, ce se va întâmplă în cel de-al doilea sezon, vezi VIDEO.

“Al doilea sezon “Primăverii” va avea 18 episoade şi un episod special, de Revelion. Antoaneta Zaharia, Marcela Roibu şi Adrian Ştefan vor interpreta personajele noi din serial: Petronela, Daiana şi Neluţu. Pe aceştia îi vom vedea în fiecare episod din noul sezon. În afară de ei, prin casa din Primăverii vor mai trece şi alţi artişti îndrăgiţi de români, dar nu divulgăm mai multe nume. Păstrăm puţin mister în Primăverii”, au spus cele două actrițe.

Mătuşa Florina va sta acum mai mult prin Elveţia pentru a testa viaţa într-un resort. Profitând de lipsa matuşii, nepoţii au redecorat casa, iar viaţa lor s-a transformat radical. Profesorul Marcel a fost părăsit de soţie şi devine burlacul râvnit de toate fetele. El scrie un scenariu pentru un film de groază american, texte pentru cântece şi reclame tv. Câştigă mulţi bani acum, aşa că a renunţat la meseria de profesor.

Scenariul sitcom-ului este semnat de Octavian Strunilă.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.