Ţucudean supărat pe FRF

Mai mulţi fotbalişti şi preşedinţi de cluburi, care nu au dorit până acum să iasă în faţa presei şi să se plângă în mod oficial, sunt total nemulţumiţi de felul în care şefii FRF au programat meciurile de la sfârşit de an.

Până la urmă cel care a avut curajul să spună lucrurilor pe nume a fost George Ţucudean, golgheterul campioanei CFR Cluj. El a declarat că nu există vreun turneu final la vară la care să participle România şi nu înţelege încăpăţânarea celor de la FRF de a insista să se joace pe terenuri grele, îngheţate şi pe temperature extreme de coborâte. Vârful de atac al naţionalei, a mai spus că din cauza terenurilor de multe ori inpracticabile, calitatea jocului va avea de suferit şi de asemenea s-ar putea produce accidentări foarte grave.

,,Să vedem dacă se poate juca până la final. Cu aceste condiţii meteo care se anunţă, nu ştiu. Vor cei de la Ligă să jucăm şi de Crăciun şi de Revelion. Nu văd de ce atâta grabă. Noi suntem ,,carne de tun”. Jucaţi fraţilor! Vin suporteri foarte puţini şi trebuie să se gândească şi la noi. Este frigul acesta care îţi pune în pericol sănătatea”, s-a plâns George Ţucudean într-un interviu dat celor de la Pro Sport.

Până acum nu a venit nici o reacţie din partea celor de la FRF şi probabil fără un protest comun al echipelor din Liga I, nu se va întâmpla nimic.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.