Horoscop vineri 30 noiembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 30 noiembrie

BERBEC
Este un moment în care trebuie să învățați să fiți toleranți și să acceptați că nu toată lumea este de acord cu părerile voastre. Din idei diferite spot apărea proiecte interesante.

TAUR
Astăzi vă ocupați de relațiile cu persoaneole dragi. Ieșiți cu prietenii, depănați amintiri și vă bucurați de compania lor.

GEMENI
Vă ghidați după instinct astăzi și bine faceți, pentru că doar așa vă asigurați că totul se va termina așa cum vă doriți. Rezistați cu brio tuturor încercărilor.

RAC
Vă aflați din nou în fața unei decizii importante. Modul în care se desfășoară lucrurile în viața voastră nu vă mai este pe plac și căutați soluția salvatoare.

LEU
Vă simțiți liberi să experimentați activități noi și interesante despre care ați auzit de la un amic. Vă convingeți și partenerul de viață să vi se alăture.

FECIOARĂ
Feeria și armonia plutesc în relația voastră de cuplu, dar este posibil ca atât voi cât și persoana iubită să trăiți emoțiile din trecut. Ar fi indicat poate să aduceți relația în prezent.

BALANȚĂ
Dați curs unor propuneri, venite din partea unor persoane energice, care știu bine ce fac. Este vorba despre afaceri care presupun investiții comune.

SCORPION
Vi se va oferi o ocazie interesantă de a întări bunele relații pe care le aveți cu colegii și superiorii. Spre seară orientați-vă spre familie.

SĂGETĂTOR
Vă implicați în problemele tuturor și vă comportați de parcă ar fi ale voastre. Învățați să vă gândiți și la binele personal și rezumați-vă la a da un sfat fără să vă implicați în mod direct.

CAPRICORN
Sunteți deschiși la schimbare și veți avea doar de câștigat. O ieșire cu prietenii poate fi relaxarea de care aveați nevoie astăzi.

VĂRSĂTOR
Puteți să vă faceți planuri în legătură cu pornirea unei afaceri. Prietenii și partenerul de viață vă susțin și vă ajută cu sfaturi utile.

PEȘTI
Dați dovadă de un romantism excesiv și partenerul de viață este uimit de comportamentul vostru. Va fi o zi specială pentru viața de cuplu, iar seara se anunță interesantă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.