EXCLUSIV BUCUREȘTI FM! VIDEO : Vanotek – “Sunt în discuții cu Ina Wroldsen pentru o piesă”

Vanotek, cel care are toate piesele pe radioul din Rusia, a dezvăluit, în PREMIERĂ la Matinalul BeFM, că se află în discuții avansate pentru a face o piesă în 2019 cu Ina Wroldsen.

“Voi continua să găsesc voci foarte bune și să le promovez. Nu le caut, ele îmi ies în cale, pur și simplu. Acum lucrez cu o voce de la X Factor, tânără, are doar 16 ani”, spune artistul.

Vanotek recunoaște că nu știe să descrie ce gen de muzică face: “Este Vanotek și atât. Țin la toate piesele ca la copiii mei. Am multe piese în lucru. Eu nu prea sunt la curent cu genurile, fac ce vreau eu și cam atât. Îmi place ca versurile să sune foarte muzical.”

Dacă vrei să afli ce ascultă Vanotek, cum vede anul 2019 din punct de vedere muzical, la ce festivaluri va fi prezent și la anul, ce face de sărbători, vezi VIDEO.

Pentru 2019 pregătește o piesă cu Ina Wroldsen, lucreaza la un remix al celebrei ”L’amour toujours” și un turneu în 10 țări, printre care și Mongolia: “Cât despre Rusia, ce să vă spun? Am toate piesele pe radio.”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.