Weekendul acesta ai City Break în Bucureștii Marii Uniri!

Sursa foto: www.fundatiacaleavictoriei.ro

Pe 1 și 2 decembrie, București FM ți-a pregătit o ofertă de nerefuzat! Un City Break în Bucurestiul de altădată, cel al anilor 1913, cel aflat în război, cel eliberat, un City Break în Bucureștiul Marii Uniri.

De Ziua Națională a României, ți-am pregătit un program special!

Sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 16:00 la ora 21:00 și duminică 2 decembrie, de la ora 15:00 la ora 21:00, difuzăm integral serialul radiofonic ”Bucureștii Marii Uniri” realizat după un format original marca BeFM. În fiecare oră va fi difuzat câte un episod împreună cu cele mai frumoase piese românești din cele „100 de melodii ale românilor” (le găsești pe toate pe bucurestifm.ro).

Scenariul serialului îi aparține lui Răzvan Ursuleanu, iar protagoniști sunt realizatorii postului nostru de radio.

Alex Minculescu este tânărul jurnalist preocupat de soarta țării, Cristina Toma este Madam Toma, doamna din înalta societate care știe tot și spune tot, Moncher Roceanu este funcționar de stat, priceput la finanțe, iar Mihaela Ioniță este eroina, îi dă glas Ecaterinei Teodoroiu. Nu-ți spunem mai multe să nu-ți stricăm surpiza. In cele 11 episoade îi vei descoperi, speram cu multă plăcere, pe realizatorii București Fm așa cum nu îi știai până acum.

Povestea noastră începe în 1913, cu un tânăr ziarist care visează la o Românie întreagă, scrie zilnic la gazetă și are diferite surse de informare.

Omul nostru urmărește viaţa politică și economică a Capitalei, bârfele de la Capșa și zvonurile de la birtul din mahala.

Asistă la ședinţele de Consiliu, e atent la comunicatele vremii, la reacţiile Casei Regale, la fiecare eveniment important, naţional sau internaţional, și, evident, la ce se spune prin târg.

Se întâlnește cu doamnele din înalta societate și participă la evenimentele caritabile. Realizarea proiectului a necesitat o muncă laborioasă de documentare, transpusă radiofonic într-un mod inedit, agreabil și accesibil ascultătorilor de orice vârstă şi pregătire.

„Bucureştii Marii Uniri” este un proiect realizat de Radio România și susţinut de Primăria Capitalei prin Administraţia Monumentelor și Patrimoniului Turistic.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.