VIDEO: Mark Stam – “În dragoste, inima și creierul se deconectează”

Chiar dacă afară vremea ne duce cu gândul spre Siberia, Mark Stam a încălzit inimile tuturor cu noul single, “Vina mea”, cântat live pe 98.3 FM. Iar din studioul matinalului “Bună dimineața, București!” s-au auzit și povesti de sărbători de atunci și de acum, Chișinău via București.

“Eu mă bucur că am prins perioada aia când abia se popularizau telefoanele mobile. Până la 16 ani eram doar afară. Iar iarna mă strângeam cu băieții și plecam la colindat. Noi nu spuneam că mergem cu colindul, spuneam că mergem să facem bani. Pe la 10 ani strângeam chiar și 1 milion (n.r. lei vechi) și visam la Play Station. Am și acum plăcerea să mă joc pe Play Station”, spune Mark.

Legat de noua piesa, “E vina mea”, și de lucrul pentru care se simte cel mai vinovat, Mark Stam recunoaște: “Mă simt foarte, foarte vinovat că nu pot să fiu acum alături de prietena mea. Trece printr-o perioadă foarte nasoală…”.

Artistul explică faptul că l-a inspirat că în dragoste inima și creierul se deconectează: “Piesa o aveam de 1 an și era din perspectiva fetei, dar când am trecut prin asta, am schimbat-o.”

Dacă vrei să afli povestea piesei, cu cine a lucrat la compoziție, ce i-ar scrie lui Moș Crăciun, ce preferă între Facebook și Instagram, ce face de sărbatori, vezi VIDEO.

Cât despre anul care vine, Mark spune: “Aș vrea ca în 2019 să îmi iau permisul, să joc într-un film, să fac un traseu prin țară, un album și un turneu.”

Mark Stam abia așteaptă să vină Crăciunul, mai ales că îi place să dăruiască, dar și să primească: “Săptămâna viitoare ieșim din haosul care a fost până acum și intrăm în atmosfera de Crăciun. Acum, că e și posibilitate, îmi face o plăcere și mai mare să mă gândesc la cadouri.”

Sursa foto: Silviu Barbu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.