UPDATE: Trafic deviat pe A2

Sursa foto: jurnalul.ro

Update: Traficul rutier a fost reluat pe A2!

………………………………

Circulaţia rutieră este deviată pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti al Autostrăzii A2, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (zăpada acumulată pe carosabil şi vântul care o spulberă, reducând semnificativ vizibilitatea).

Astfel, se va părăsi autostrada la kilometrul 143, în localitatea Feteşti, judeţul Ialomiţa, prin DN 3B, urmând a se circula pe DN 3A, până în localitatea Drajna Nouă, judeţul Călăraşi, unde se va intra din nou pe autostradă la kilometerul 103.

Pe parcursul zilei s-au produs mai multe evenimente rutiere în care diferite mașini au derapat din cauza zăpezii, însă acestea au fost scoase rapid pe banda de urgenţă, astfel că traficul nu a fost afectat. Nu au rezultat victime în urma coliziunilor, doar pagube materiale.

Centrul Infotrafic Recomandă șoferilor să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să circule cu viteză redusă, să folosească în principal frâna de motor şi să acorde o atenţie deosebită tuturor manevrelor efectuate în trafic.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.