Spectacole de teatru în București, 28 noiembrie

sursa foto: comedie.ro

Spectacole de teatru cu: Silviu Debu, Olimpia Melinte, Liviu Pintileasa și Maria Obretin, la Teatrul de Comedie, și cu Mihaela Rădescu, Ilinca Manolache, Silvana Mihai, Cuzin Toma, Bogdan Talașman, la Teatrul Mic

19:00

”Carousel”, spectacol în regia lui Andrei Şerban, la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra, adaptare după piesa Liliom de Ferenc Molnar şi filmul cu acelaşi titlu de Fritz Lang. Din distribuție: Vlad Ivanov, Ana Ularu sau Alexandra Fasolă, Mirela Gorea, Radu Iacoban, Cătălin Babliuc, Rodica Lazăr.

”Tartuffe” de Molière, spectacol cu Tudor Chirilă în rolul principal, alături de: Virginia Mirea, Adrian Titieni, Irina Movilă, Gelu Niţu, Ioana Calotă, montat pe scena Teatrului de Comedie de László Bocsárdi.

”Viața x 3” de Yasmina Reza, spectacol montat de Irina Crăiță-Mândră la Teatrul de Comedie, Sala Nouă. În distribuție: Silviu Debu, Olimpia Melinte, Liviu Pintileasa și Maria Obretin.

”Scrisori de pe front”, un spectacol de Vlad Massaci, realizat la Teatrul Mic, cu actorii: Mihaela Rădescu, Ilinca Manolache, Silvana Mihai, Vitalie Bantaș, Cuzin Toma, Viorel Cojanu, Bogdan Talașman, Gabi Costin. Un scenariu ce se bazeză pe scrisori autentice trimise între cei de pe front și familiile lor, din timpul Primului Război Mondial.

19:30

”Funcţionarul destinului” de Horia Gârbea, spectacol regizat de Anca Maria Colţeanu, la Teatrul Nottara, la Sala George Constantin. Distribuția: Dani Popescu, Vali Pena și Dan Bordeianu.

20:00

“Allegro, ma non troppo” de Ion Minulescu, o comedie la Sala Pictură a TNB, ce îți prilejuiește întâlnirea cu actorii: Gavril Pătru, Marius Rizea, Eugen Cristea, Costina Cheyrouze sau Monica Davidescu, Ileana Olteanu sau Aylin Cadîr și Victoria Dicu.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.