Ianis Hagi este dorit de Sevilla

Fiul lui Gică Hagi nu refuză idea unui transfer în străinătate chiar din această iarnă. El a precizat însă că se concentrează acum doar pentru cele cinci meciuri din Liga I, meciuri pe care Viitorul le mai are de jucat până la pauză competiţională din această iarnă.

,,Cred că orice jucător îşi doreşte să facă la un moment dat pasul următor, să ajungă la un nivel mult mai înalt şi să joace în cele mai importante campionate ale lumii, dar momentan sunt la Viitorul, am realizat până acum obiectivele pe care ni le-am pus în cap, merge bine aici, jucăm un fotbal frumos şi după aceea vom vedea ce-mi va rezerva viitorul.
Cu siguranţă cred că orice jucător se gândeşte la un moment dat să facă următorul pas. Mai sunt cinci meciuri aici. Până la vacanţa de iarnă avem o serie destul de grea, trebuie să scoatem cât mai multe puncte şi să mergem liniştiţi în vacanţa de iarnă cu gândul că suntem matematic calificaţi în play-off”, a declarat Ianis Hagi pe site-ul oficial al echipei din Ovidiu.

În vară decarul de la Viitorul a primit o ofertă de la Sevilla liderul la zi din ,,La Liga”, dar i-a refuzat pe spanioli. Se pare că suma oferită de andalizi, nu l-a mulţumit pe preşedintele clubului constănţean Gică Hagi. ,,Regele” este deja conştient de creşterea cotei fiului său din vară până acum, cotă aflată în urcare datorită evoluţiilor foarte bune din campionatul intern şi de la naţionala U21.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.