Final fericit la Campionatul de Darts Sports Events!

Aseara la Club IDM s-au desfășurat finalele Campionatului Corporate de Darts Sports Events.

Așa cum ne-am obișnuit, în ultima zi programată pentru competiție avem ocazia să privim mai multe meciuri decât într-o seară obișnuită.

În prima parte a serii am asistat la ultimele meciuri ale echipelor clasate pe ultimele 4 locuri. Prima partidă a fost între HP INC ROMÂNIA și WIPRO ROMÂNIA, însă de victorie s-a bucurat o singura echipă. HP INC ROMANIA a învins-o pe WIPRO ROMÂNIA cu 3 – 2. Al doilea meci s-a dat între UPC ROMÂNIA și NTT DATA, scorul final de 5 – 0 fiind favorabil pentru UPC ROMÂNIA.

Tot în prima parte a serii s-au jucat și semifinalele. Prima partidă s-a dat între SKIN MEDIA și SAP ROMÂNIA, însă învingători au ieșit SKIN MEDIA cu 3 – 0. Semifinala 2 a fost între GOTHAER ASIGURĂRI și ADOBE ROMÂNIA. Dupa mari emotii, ADOBE ROMÂNIA îi învinge pe asiguratori cu 3 – 1, astfel calificându-se în FINALA MARE.

În cea de-a doua parte a serii am văzut meciurile din FINALELE CAMPIONATULUI. ADOBE ROMÂNIA, reușește performanța și o învinge pe SKIN MEDIA cu 3 – 0 și termină campionatul în acest sezon pe locul 1. Locul 2 în clasament este ocupat de SKIN MEDIA, iar locul 3 este obținut de GOTHAER SIGURĂRI dupa victoria în fața celor de la SAP ROMÂNIA cu 3 – 2.

În momentul decernării premiilor, am avut plăcerea să asistăm și la oferirea premiului special din această ediție. Trofeul „CEL MAI BUN JUCĂTOR” i-a revenit domnului ALEX DAMIAN de la GOTHAER ASIGURARI.

În speranța că v-ați simțit bine, vă așteptăm în ediția de primăvară cu forțe proaspete și mult optimism. Până atunci, vă dorim succes la antrenamente!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.