Am aflat rezultatele finale ale Campionatului de Bowling Sports Events!

Aseară, la Club IDM s-au desfășurat ultimele meciuri ale Campionatului Corporate de Bowling Sports Events. După un drum lung, plin de emoții și surprize neașteptate, seara s-a încheiat cu fericire pe chipurile majorității.

Le mulțumim echipelor care aseară au disputat meciurile de clasament. Primele clasate fiind NTT DATA și SAP ROMÂNIA, învingători fiind cei de la SAP ROMÂNIA cu 119 puncte. Fericiți au fost și cei de la HP INC ROMÂNIA, aceștia au învins-o  pe WIPRO ROMÂNIA cu 108 – 91 puncte.

Pentru a se stabili finalistele, echipele calificate pe primele 4 locuri au fost nevoite să dispute semifinalele. SEMIFINALA 1 s-a dat între GOTHAER ASIGURĂRI și ADOBE ROMÂNIA, învingători ieșind asigurătorii cu 129 – 117 puncte. Semifinala 2, a fost între SKIN MEDIA și UPC ROMÂNIA, însă SKIN MEDIA și-a dorit mai mult victoria și a reușit să o învingă pe UPC ROMÂNIA cu 126 – 120 puncte.

În cea de-a doua parte a serii, echipele care au câștigat în semifinală au disputat FINALA MARE, iar echipele mai puțin norocoase, FINALA MICĂ.

SKIN MEDIA îi învinge în FINALA MARE pe asiguratorii de la GOTHAER cu 141 – 136 puncte. Cu zâmbetul pe buze au terminat și ADOBE ROMÂNIA. Au câștigat în fața celor de la UPC ROMÂNIA cu 121 – 106 puncte.

Surpriza serii i-a revenit domnului DANE ADI, parte a echipei ADOBE ROMÂNIA, acesta primind TROFEUL „CEL MAI BUN JUCĂTOR”.

Vă mulțumim tuturor pentru prezență și vă așteptăm în primăvară mai antrenați și cu dorința de a câștiga.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.