Horoscop luni 26 noiembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 26 noiembrie

BERBEC
Urmează un eveniment important. Indiferent despre ce este vorba, trebuie să vă păstrați calmul și să fiți atenți pentru că aflați informații valoaroase

TAUR
Astăzi dați dovadă de maturitate la locul de muncă. Vi se propune ceva și după o gură de aer proaspăt vă apucați de treabă, spre mulțumirea șefilor.

GEMENI
Atingeți niște subiecte destul de sensibile pentru o persoană dragă, dar știți că acest moment trebuia să vină. Cel mai bine ar fi să vă spuneți părerea cu grijă ca să nu răniți.

RAC
Curajul și îndrăzneala vă caracterizează astăzi. Sunteți capabili să intrați în gura leului fără să vă gândiți la consecințe

LEU
Faceți parte dintr-o echipă și trebuie să vă comportați ca atare. Împărtășiți cu ceilalți ideile și comunicați pentru ca proiectul vostru să aibă numai de câștigat.

FECIOARĂ
Viața sentimentală este pe primul loc astăzi și căutați o modalitate să vă faceți partenerul de viață să se simtă iubit și apreciat.

BALANȚĂ
Deciziile bune se iau la început de săptămână. Gândiți-vă foarte bine care vă sunt prioritățile și totul se va rezolva.

SCORPION
Începutul de săptămână vine cu o pauză. Vă relaxați astăzi și faceți doar acele lucruri care vă aduc bucurie.

SĂGETĂTOR
Primiți o veste bună astăzi. Nu este vorba despre o schimbare majoră, însă vă asigurați că munca depusă nu a fost în zadar.

CAPRICORN
Ziua va trece destul de repede, iar seara aveți programată o ieșire în oraș cu prietenii. În cele câteva ore petrecute cu ei o să vă încărcați cu energie pozitivă.

VĂRSĂTOR
Comunicați foarte bine cu cei din jur, semn ca o să aveți succes și la întâlnirile de afaceri. Viitorul vostru profesional va fi un subiect intens dezbătut.

PEȘTI
Ați lăsat viața profesională pentru o vreme și ați încercat să vă ocupați mai  mult de voi şi cei dragi. Şi ei au făcut același lucru, iar acum  ați ajuns să  petreceți momente extraordinare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.