Gabriela Firea: Avem voie să investim în calitatea aerului!

Primarul general Gabriela Firea, a declarat astăzi, că acordarea voucherelor pentru combustibili cetățenilor din județul Ilfov, este legală.

”În urma adoptării hotărârii de Consiliu General de ieri, se va aștepta viza de legalitate, apoi, se va întocmi regulamentul de acordare a voucherelor”, spune edilul șef.

Conform Gabrielei Firea, acordarea unui stimulent pentru cetățenii din județul Ilfov, care se asociază pentru a folosi în comun o singură mașină pentru a veni la lucru sau la școală, este una dintre măsurile pentru fluidizarea traficului și reducerea poluării aerului.

”Această măsură este perfect justificată de faptul că Bucureștiul se află în procedură de infringement, faza de judecată, cu Comisia Europeană, din cauza poluării aerului”, a susținut primarul general.

”Poliția Locală va verifica dacă cei care se angajează, prin declarație pe proprie răspundere și sub contract să folosească în comun o singură mașină, nu ne păcălesc și nu vin toți cu mașinile personale”, a mai susținut primarul general Gabriela Firea.

Ieri, consilierii municipali au adoptat un proiect de hotărâre privind acordarea de  vouchere pentru combustibili, în valoare de 500 de lei fiecare, cetățenilor din județul Ilfov care se asociază pentru a folosi în comun o singură mașină, pentru a se deplasa spre Capitală.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.