Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac îl va omagia pe Regele Ferdinand

Sursa foto: www.descopera.ro

Echipa care realizează proiectul „Hotelul de Gheaţă” de la Bâlea Lac a început deja organizarea unei noi ediţii; Tema evenimentului din acest an la realizarea „Hotelului de Gheață” de la Bâlea Lac este „Frozen Love”. De asemenea, în interiorul hotelului va fi amenajat și un restaurant ce va avea denumirea „Ferdinand 1”.

Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni bune până la începerea lucrărilor de edificare a unicului Hotel de Gheaţă din zona de sud – est a Europei, organizarea întregului proiect a început deja. Iubitorii de inedit şi adrenalină se vor putea bucura, pentru al paisprezecelea sezon consecutiv, de obiectivele “Ţinutului de Cleştar” din inima Masivului Făgăraş – Bâlea Lac.
Camerele principale ale obiectivului vor purta numele unor locuri şi obiective din zona Masivului Făgăraş.

Aniversarea celor 100 de ani de la naşterea României a determinat responsabilii Hotelului de Gheaţă să marcheze evenimentul într-un mod inedit. Ca urmare, s-a decis ca restaurantul complexului de gheaţă de la Bâlea Lac să poarte numele regelui României în timpul căruia s-a edificat Marea Unire. Restaurantul hotelului de gheață se va ridica la peste 2.000 de metri altitudine. Denumirea aleasă este “Ferdinand I al României”.
Vizitatorii vor putea admira și lucrări în gheață cu chipul regelui realizate de sculptorul sibian Eugen Petri.

„Una dintre noutăți este clar tematica proiectului care se schimbă în fiecare an. Ne-am adaptat temei din acest an legată de Centenar, astfel partea de restaurant am hotărât să o închinăm regelui Ferdinand. Pe de altă parte la nivel de construcție vor respecta același plan, vom avea același număr de camera ca și în alți ani, adică 14 încăperi și trei igluri. Dar cel mai important este faptul că la nivel de construcție am adus un alt colaborator care va ajuta echipa de sculptori să înfrumusețeze mult mai mult creațiile de gheață, sculpturile” – Daniel Corbu, unul dintre organizatorii evenimentului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.