Horoscop vineri 23 noiembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 23 noiembrie

BERBEC
Dețineți toate datele necesare pentru a vă adapta într-un loc în care ajungeți astăzi. Aveți o capacitate uimitoare de a „citi” oamenii și asta  va ajută destul de mult.

TAUR
Fiți puțin mai înțelegători cu cei care se află la început de drum, pentru că și voi ați fost la un moment dat în situația lor. O mână de ajutor întinsă acum s-ar putea să vi se întoarcă înzecit.

GEMENI
Aflați despre câteva evenimente interesante la care vreți să ajungeți, dar pentru asta este nevoie să lucrați la intensitate maximă până la amiază.

RAC
Vă mobilizați repede atunci când cineva vă solicită ceva și predați la timp un raport pe care îl așteaptă multă lume. Emoțiile sunt mari, dar și surpriza va fi la fel.

LEU
Urcați o treaptă în carieră și sunteți foarte fericiți. Atât de bucuroși sunteți încât nici nu mai contează că cineva vă anunță că trebuie să dați niște bani înapoi.

FECIOARĂ
Faceți încă un pas către semnarea unor acte la care visați de multă vreme. Va fi o surpriză pentru familia voastră, pentru că ați ținut totul secret.

BALANȚĂ
Visați cu ochii deschiși și cineva trebuie să vă readucă la realitate. Rămâne de văzut cine va trage paiul cel scurt, pentru că sunteți foarte încăpățânați și deloc ușor de convins.

SCORPION
Ar fi o idee bună să petreceți mai mult timp cu partenerul de viață pentru ca în ultima vreme ați fost mai atenți la colegii de birou decât la el.

SĂGETĂTOR
Cineva vă acuză pe nedrept și o să luptați toată ziua pentru a vă dovedi nevinovăția. O să intervină cineva ca să vă scoată din încurcătură.

CAPRICORN
Aveți parte de mai multă acțiune decât în ultimele zile. Familia este responsabilă pentru aceste activități, dar nu vă plângeți, pentru că vă încântă.

VĂRSĂTOR
Ați oferit un sfat de milioane cuiva, iar acea persoană vrea să vă întoarcă favoarea. Vă puteți  astepta la un cadou special din partea sa.

PEȘTI
Partenerul de viață vrea să vă implicați mai mult în treburile care țin de casă. Vouă nu vă stă gândul la așa ceva, dar cu puțină determinare reușiți să vă rezolvați problemele și să îl mulțumiți și pe cel drag.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.