Confruntarea 2 #BeINSTApeFM: DARIA vs. BIANCA

BeInstapeFM îi ajută pe tinerii talentați să ajungă direct acolo unde trebuie, adică la radio, pe 98,3 FM – București FM. #BeInstapeFm presupune cinci săptămâni de confruntări și o finală de o săptămână, totul decis de public și specialiști din domeniu, pe Instagramul Bucurestifm, dar și pe undele FM.

Bianca vs. Daria, confruntarea nr.2

Săptămâna cu nr. 2 le aduce în difuzarele ascultătorilor pe DARIA și BIANCA. Ambele sunt eleve la liceu și au o experiență notabilă pe scenă și în muzică.

Mâine, între ora 9.00 și 10.00 , după ce asculți matinalul ,,Bună dimineața, București”, sustine-o pe una dintre ele.

 

5 confruntări, 1 finală și 1 câștigător

În fiecare vineri dimineață, la București FM, doi tineri talentați se vor confrunta. Totul se petrece timp de cinci săptămâni, de acum înainte și până la marea finală BE INSTA PE FM din 21 decembrie. Marele premiu constă într-o piesă gata să fie dată la radio și intrarea în playlist-ul București FM.

Totul se întâmplă ON AIR, în matinalul ,,Bună dimineața, București”. Matinalii de serviciu Răzvan Petre, Marius Petre și Roxana Bichiș, îl aduc pe Fereșteanu, vinerea, alături de doi concurenți. El este cel care va ține legătura cu următorii artiști de la radio, el se va ocupa de noutățile de pe NET și va da start joc sau stop joc de fiecare dată.

#

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.