BUCHAREST VIBES by București Fm @București Mall Vitan – Lora: “La mine ori e foarte soare ori e întuneric”

Lora a deschis sesiunea Bucharest Vibes by București Fm, seria de evenimente marca BeFM și București Mall Vitan. Lora și-a lansat noul single, “Soare negru”. Răzvan Petre și Marius Stoica au aflat de la artistă povestea noii piese și ce urmează în activitatea sa profesională.

Lora a primit aplauze încă de la repetiții. Contrar aparențelor, ea spune că este genul introvertit. Iar fiecare apariție artistică în public îi dă emoții. “Pe scenă mereu am impesia că nu am făcut ce trebuie. Îmi doresc să creez energie, iar at când vorbele sunt frumoase, le completezi cu mișcarea ca să creezi energie.”

Ea recunoaște că a acceptat cu mare drag invitația la acest eveniment pentru că ”Întâlnirile de genul acesta sunt foarte importante pentru mine. Iar când se întâmplă astfel de evenimene am o frică: dacă nu vine nimeni, dacă nu mă place lumea? Nu cred că voi scăpa vreodată de frica asta. Nici cu psiholog nu scap. Frica mea vine și din temerea că dacă vine lumea și nu mă ridic la nivelul aștepărilor.”

Însă, aplauzele și reacția celor prezenți i-au demonstrat contrariul. Toate piesele cântate live au fost pe buzele fanilor care dansau, aplaudau și filmau. Întâlnirea cu publicul aflat în București Mall Vitan a fost transmisă live și pe Facebook-ul București FM, astfel că Lora a primit și multe mesaje din partea fanilor de acasă. Răzvan Petre i-a citit câteva dintre acestea, artista emoționându-se vizibil. “Când primesc mesaje de la cei care îmi apreciază munca e o senzație …. Cum să vă spun? E ca și când sunt nedormită, nemâncată, dupa o zi super grea iar vorbele frumoase sunt medicament, sunt energie!”

Despre noul single, ”Soare negru”, Lora spune: “Am ales acest nume plecând de la senzația aceea când îți pui toate gandurile în oridine, ți se pare că s-au așezat lucrurile în viața ta și deodata intervine ceva și se întunecă totul. În interiorul fiecăruia este și lumină și întuneric. Iar asta nu este neapărat ceva rău. Ying și Yang. Când rațiunea și inima nu sunt pe aceeași lungime de undă suntem în întuneric.”

Lora a cântat live noua piesă, fiind aplaudată de toți cei prezenți în București Mall Vitan. Momentul a fost cu atât mai emoționant cu cât una dintre persoanele din public i-a oferit Lorei un buchet de trandafiri.

Dacă vrei să afli de unde își face cumpărăturile, ce face de ziua ei, când a avut parte ultima dată de o sâmbătă în care să se poată relaxa complet, ce cadouri le-ar da matinalilor, ce face de sărbători, vezi VIDEO!

După ce a cântat live și piesa “Dor să te ador“, Răzvan și Marius au întrebat-o de ce sau de cine îi este dor. “Îmi e dor să dorm. Ador să dorm. E cel mai bun medicament pentru trup și voce.”

Lora a spus că urmează să lanseze albumul “Despre demoni și iertare”, care este gata în proporție de 85%. Legat de numele acestuia, artista explică: “Cel mai periculos Bau-Bau este cel din interiorul nostru. Noi suntem niște filtre și trebuie să hotărâm cât de puternici suntem. Piesa “Despre demoni și iertare” vorbește despre frici. Pe album avem însă și piese vesele. La mine ori e foarte soare ori e întuneric. Cred că trebuie să fac și un album de mijoc, un amurg, ceva.”

Artista recunoaște că pentru ea radioul nu va muri niciodată. “Prima dată m-am îndrăgostit de vocea băiatului de la radio. Eram în Galați. E incredibil ce faceți voi doar prin puterea vocii voastre.”

Pentru noul an Lora are planuri mari. “Îmi doresc foarte, foarte tare la începutul lui 2019 un concert foarte mare. Am senzația că dacă nu fac ceva anume, nu îți dau oamenii creditul acela… Îmi doresc să fac asta. Sunt sigură că voi avea o supriză plăcută din partea oamenilor.”

Înainte să încheie sesiunea Bucharest Vibes by București Fm și Bucuresti Mall Vitan, Lora a spus că le mulțumește tuturor celor care o susțin și îi sunt alături. Mai mult, ea le transmite că cel mai important lucru este să iasă din zona de confort, întrucat “nici nu vă imaginați câte lucruri minunate veți descoperi”. După alte două piese cântate live, Lora a acordat autografe, a făcut poze cu fanii și a răspuns și întrebărilor acestora.

Această prezentare necesită JavaScript.

Credit Foto: Bucuresti Mall Vitan

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.