Toyota România sponsorizează COSR

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român împreună cu Toyota România, au semnat azi un important contract de sponsorizare. Conform actelor semnate, Toyota va pune la dispoziţia a zece federaţii zece microbuze, care îi vor ajuta pe sportivii aflaţi în pregătire pentru jocurile olimpice din 2020, să se poată deplasa de câte ori este nevoie spre locurile de antrenament sau în cantonamente.

Cele zece federaţii care vor beneficia de maşinile puse la dispoziţie de Toyota sunt : Federaţia Română de Atletism, de Canotaj, Scrimă, Tir Sportiv, Tenis de masă, Lupte, Kaiac-Canoe, Judo şi Gimnastică.
Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, a evidenţiat importanţa contractului semnat cu Toyota România şi crede că momentul ales este unul potrivit.

,,Noi astăzi venim în întâmpinarea federaţiilor sportive în număr de zece, pentru pregătirea şi participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. Este cel mai potrivit moment pentru a începe acest parteneriat, deoarece începând cu 2019 încep şi calificările pentru Tokyo din 2020. Este extraordinar să putem avea alături de noi Numărul 1 în lume în ceea ce priveşte mobilitatea şi anume Toyota ” a mai spus preşedintele COSR, Mihai Covaliu, imediat după semnarea contractului de sponsorizare cu celebrul brand auto japonez.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.