Premieră pe Hipodromul Ploieşti: curse de ogari

Duminică, 25 noiembrie, începând cu ora 10:30, are loc ultima reuniune din calendarul competiţional al anului 2018.
Programul include mai multe curse de trap, detaşându-se Premiul de Fond şi Premiul de Închidere – dar şi două curse de ogari, în care vor alerga 12 câini.

Cursele de acest fel sunt o premieră în România, făcută posibilă prin eforturile lui Florin Tudora, un proprietar de ogari englezi, care, din cauza lipsei infrastructurii, a participat cu patrupedele sale de rasă doar la competiţii din afara ţării, pe hipodromul din Budapesta.

La anul, Florin Tudora vrea să adune câini de curse într-un Club al Ogarilor Englezi şi, împreună cu alţi proprietari din branşă, să organizeze constant curse pe Hipodromul Ploieşti.

Atât Lucian Rădulescu, managerul hipodromului, cât şi viceprimarul Cristian Ganea s-au arătat deschişi faţă de această iniţiativă: “Locul acesta are un potenţial uriaş, pe care trebuie să-l folosim la maximum. Mă interesează tot ceea ce ar putea contribui la diversificarea activităţii de pe hipodrom”, a declarat viceprimarul.

Programul mai cuprinde, pentru copii, plimbări cu poneiul Matilda. Zona de Food&Fun va fi, de asemenea, disponibilă, ademenind spectatorii cu arome exotice sau tradiţional-româneşti.

Accesul – 5 lei, gratuit pentru copiii sub 7 ani.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.