Horoscop marți 20 noiembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 20 noiembrie

BERBEC
Vă dedicați ziua activităților în aer liber. Terminați repede treburile de la birou pentru că ați plănuit să vă petreceți ziua în oraș.

TAUR
Relația cu persoana iubită trece la o nouă etapă. Este un pas important pe care l-ați comunicat și celor dragi, care se bucură pentru voi și vă susțin.

GEMENI
Deveniți din ce în ce mai sentimentali și nostalgici. Amintirile plăcute pun stăpânire pe voi, dar cineva „va trezește” și vă propune să vă creați altele noi.

RAC
Vă implicați în multe activități care vă vor ține în priză pe parcursul întregii zile. Cu mult calm și cu multă rabadare toate se vor rezolva.

LEU
Primiți niște oferte interesante pe care nu aveți voie să le refuzați. S-ar putea să regretați că nu ați profitat atunci când ați avut ocazia, așa că mare atenție la ce se întâmplă astăzi.

FECIOARĂ
Ziua este bună din punct de vedere profesional. Poate fi vorba despre o promovare sau un proiect dificil de pe urma căruia o să primiți și ceva bani în plus.

BALANȚĂ
O persoană apropiată vă cere ajutorul și va trebui să găsiți o soluție pentru a reuși să îi mulțumiți pe toți.

SCORPION
Ziua vine cu condiții favorabile pentru o comunicare activă și un stil de viață alert. Sunteți optimiști și vă simțiți inspirați.

SĂGETĂTOR
Nu aveți timp de abordări diplomatice. Răspunsurile emoționale ale partenerului sau competitorului sunt cu un pas înainte față de cele ale voastre. Schimbați tactica!

CAPRICORN
Vă confruntați cu o problemă de ordin financiar, dar nu este vorba despre ceva ieșit din comun. Sunt câteva aspecte tensionate, însă le veți rezolva imediat dacă veți fi calmi.

VĂRSĂTOR
Dacă nu comunicați cu cei din jur, șansele de reușită scad. Este nevoie de mai multă alergătură și să răspundeți mereu la telefon atunci când cineva vă caută.

PEȘTI
Sunteți lipsiți de energie dimineața, dar la amiază totul o să se schimbe, iar până seara o  să alergați încontinuu. Dar o să rezolvați și multe lucruri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.