Simona Halep ţinteşte turneul de la Wimbledon

Virginia Ruzici managerul Simonei Halep, a declarat publicaţiei Tennis World că liderul mondial are ca principal obiectiv pentru 2019, câştigarea turneului de la Wimbledon.

Ruzici este totuşi realistă şi ţine cont de faptul că Darren Cahill nu mai este alături de jucătoarea noastră. Campioana de la Roland Garros din 1977, este de părere că performanţele sportivei din România, s-ar putea să nu fie dintre cele mai bune în primele zile ale lui 2019, an pe care Halep îl va începe în Australia : ,,Startul de sezon nu va fi uşor, trebuie să fim răbdători şi să nu criticăm la fiecare joc”, a mai spus Ruzici pentru Tennis World.

Simona Halep declarase şi ea cu ceva timp în urmă, că şi-ar dori foarte mult să câştige şi Grand Slam-ul din capitala Angliei, iar Virginia Ruzici crede că un success la Wimbledon, ar fi practic marea lovitură pe care Numărul 1 Mondial ar putea să o dea anul viitor: ,,Wimbledon e un obiectiv frumos şi cred că poate să câştige turneul, dar esenţial e ca sezonul să fie bun”, a mai adăugat managerul sportivei din Constanţa, pentru prestigioasa publicaţie americană de tenis.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.