FOTO: BucureștiFM le-a dat iubitorilor de carte întâlnire cu istoria la Gaudeamus 2018!

BucureștiFM a pregătit o surpriză celor care au ajuns la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus Radio România vineri!
Regina Maria, Domnitorul Cuza, domnițe cochete și domni eleganți ori falnici țărani și țărăncuțe au fost readuși la viață de înșiși vizitatorii târgului internațional de carte.
Costumele vremurilor de altădată au fost îmbrăcate de zeci de persoane de la copii până la mămici și bunici.

„Este o surpriză atât de plăcută. Mereu mi-am dorit să îmbrac o rochie precum cele pe care le purtau domnițele la 1900, când ieșeau la promenadă!”, a spus una dintre vizitatoare.
Și ca amintirea să nu rămână doar în memoria celor care s-au întors în timp, echipa București Fm le-a imortalizat momentul printr-o fotografie personalizată.
Atât copii, cât și adulții s-au bucurat enorm de momentul creat de BeFM în cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus Radio România.

BucureștiFM a răsplătit ascultătorii și vizitatorii Târgului Gaudeamus și mai ales pe cei care iși prețuiesc inaintașii!
Vineri de la Târgul Internațional de carte Gaudeamus Radio Romania s-a plecat cu cărți de citit dar și cu cărți de privit 😊
Cărți poștale vechi realizate la minut în care vizitatorii au fost fie Alexandru Ioan Cuza, fie Ion Luca Caragiale, fie țărăncuța, fie doamna din înalta societate.
Bucureștenii au fost entuziasmați de inițiativă și extrem de bucuroși să îmbrace hainele centenare pregatite de Casa Pixie și BucureștiFM.
Momentul a fost pregătit cu ocazia lansării e-bookului Istoria românilor în 100 de momente esenţiale.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.