Dezbatere publică pe tema construirii unei piste de alergare în Parcul Bazilescu

O dezbatere publică pe tema oportunităţii construirii unei piste de alergare în Parcul Bazilescu va avea loc mâine, începând cu ora 11:00, informează Primăria sectorului 1.

Întâlnirea cu cetăţenii pe această temă se va desfăşura în Parcul Bazilescu.

Reprezentanţii administraţiei locale au dezminţit informaţiile din spaţiul public referitoare la aprobarea de către Consiliul Local Sector 1 a finanţării unei piste de alergare în Parcul Bazilescu.

‘În şedinţa din data de 12 iulie 2018, pe ordinea de zi a Consiliului Local Sector 1, la poziţia 21, s-a aflat: ‘Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico – economice şi a indicatorilor tehnico-economici ai investiţiei – Pistă de alergare în Parcul Bazilescu, Sector 1, Bucureşti’, care a fost respins. Ulterior, în şedinţa din 12 septembrie, a figurat la poziţia 14 pe ordinea de zi suplimentară, dar a fost retras. În plus, cu ocazia dezbaterii proiectului în şedinţa din 12 iulie 2018, s-a menţionat şi necesitatea obţinerii avizului Ministerului Culturii, datorită amplasării în Parcelarea Bazilescu, zonă protejată, şi a unei dezbateri preliminare, pe proiect, cu cetăţenii’, se arată într-un comunicat al primăriei.

Primăria de sector spune că proiectul va fi supus spre aprobare Consiliului Local doar dacă va obține avizul de la Ministerul Culturii și după o dezbatere cu cetățenii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.