Cele mai absurde motive de divorţ din lume

Nepotrivirea de caracter este cel mai frecvent motiv de divorţ. Se pare, totuşi, că unele cupluri decid să se despartă din cauze cu totul absurde.

Iată câteva dintre cele mai ridicole argumente pentru a pune capăt unei căsnicii:

1. Patima jocurilor de noroc împinsă la extreme – Andrei Karpov din Rusia a fost dependent de jocuri de noroc. Într-o noapte, bărbatul a pierdut toţi banii, însă în loc să oprească jocul, el a pariat în continuare, însă nu pe o sumă de bani, ci pe… soţia sa. În mod ironic, a pierdut din nou, iar adversarul său nu a renunţat la câştig. Când i-a spus soţiei sale ce s-a întâmplat, ea a înaintat divorţul. După separarea oficială, soţia s-a căsătorit cu bărbatul care a câştigat-o la cazino.

2. Frumuseţe falsă – Un bărbat din China a decis să divorţeze atunci când a aflat adevărul despre frumuseţea soţiei sale. Când s-a născut copilul cuplului, tatăl a observat că micuţul nu semăna cu niciunul dintre părinţi. De teamă ca soţul să nu o acuze de infidelitate, femeia a recunoscut că a apelat la chirurgie plastică pentru a se face mai frumoasă. Intervenţia a fost în valoare de 100.000 de dolari.

3. „50 shades of grey” – această peliculă a fost motiv de divorţ pentru un cuplu din Marea Britanie, după ce soţia i-a cerut soţului să recreeze împreună scenele fierbinţi dintre eroii principali ai filmului. Bărbatul a fost atât de şocat şi dezgustat de dorinţa soţiei, încât a intentat divorţ.

4. Statusul pe Facebook – O femeie a remarcat că soţul ei nu şi-a modificat statusul pe reţeaua de socializare Facebook din „într-o relaţie” în „căsătorit”, la două luni de la nuntă. Bărbatul şi-a asigurat soţia că omisiunea a fost o pură întâmplare şi că nici măcar nu şi-a dat seama că ar trebui să oficializeze căsătoria lor în acest mod. Femeia nu a acceptat nicio explicaţie şi a cerut divorţul. Judecătorii i-au respins de mai multe ori solicitarea, deoarece au considerat argumentele tinerei ca fiind neserioase. Aceasta a fost, însă, de neclintit şi în cele din urmă, a obţinut divorţul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.