Mane Voicu și George Tănase: “La Stand-Up, comedianții trebuie să acapareze toată atenția”

Joi, când suntem cu un picior în weekend, Răzvan și Marius au decis să aducă cu 200% mai mult umor față de restul zilelor și i-au adus On Air pe cei care au ca job comedia: Mane Voicu și George Tănase, stand-up comedianți.

Cei doi au venit foarte pregătiți de acțiune. “Din pat am luat aglomerația, deși dimineața nu prea se trezește umorul”, explică Mane și Tănase. Ei susțin și că, la Stand-Up, comedianții trebuie să acapareze toată atenția, publicul să nu fie distras de nimic altceva. “Femeile îndeamnă bărbații să vină la Stand-Up. Ele sunt entuziasmate, ei sunt mult mai reticenți. Dar, îl faci și pe el să râdă, așa că la final își schimbă atitudinea”, spun ei.

Cât despre ce este Stand-Up-ul, Mane și Tănase spun că are o definiție destul de complexă. Însă, conform rezumatului lui Mane este “Un act artistic în care e implicat un singur om, cu un microfon, care face oamenii să râdă.”

Ce doi spun că inspirația vine din viața reală și nicidecum ca și glumă luată de la altcineva. “Amza, de exemplu, te inspiră ca și atitudine. Observi lucruri de la cei dinainte, pe care aproape îi divinizăm”, explică Mane.

Dacă vrei să vezi ce gând au avut urcând spre studio, ce au citit recent, pe cine admiră și care le sunt reperele, ce parodie a lui Tănase are un succes nebun pe Youtube, care e clipul lui Mane cu succes pe același canal de social media, ce părere au de greva de la metrou, VEZI VIDEO

Ce face un actor de Stand-Up când nu râde publicul? Mane face lumină: “Cobori, te duci acasă, scrii altele …”

Mane Voicu și George Tănase își așteaptă publicul duminică, 18 noiembrie, la ora 20.00, să vadă un show special, la The Full pe Calea Victoriei. “E ultima reprezentație live a show-ului de sezonul trecut: 1 + 1 = Special.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”.

Credit Foto: Cosmin Boroiu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.