CONFRUNTAREA 1: Tedy vs. Maria la #BeINSTApeFM

#BeInstapeFM îi ajută pe tinerii talentați să ajungă direct acolo unde trebuie, adică la radio, pe 98,3 FM – București FM. #BeInstapeFm presupune cinci săptămâni de confruntări și o finală de o săptămână, totul decis de public și specialiști din domeniu, pe Instagramul Bucurestifm, dar și pe undele FM.

Iată pe primii doi care sunt gata să vă cucerească mâine dimineață

Maria Poșarlie este prima care își va face auzită vocea la radio. ,, Numele meu este Maria, am 20 de ani și sunt din București. În câteva cuvinte simple aș putea să mă descriu ca fiind o persoană ambițioasă, optimistă și încrezătoare. De când sunt mică am visat la ziua în care îmi voi auzi pentru prima dată vocea la radio, iar acea zi se pare că a venit mai repede decât mă așteptam. Sunt gata să încep un nou capitol.”

Prietenii îi spun Teddy, iar el se descrie un om relaxat. ,,Hey, numele meu este Claudiu Pitaru, am 22 de ani si sunt nascut in Bucuresti, dar puteti sa imi spuneti T.E.D , Teddy sau TeddyEoS.

Visul meu este sa scriu si sa creez muzica, pe care toata lumea ar vrea sa o asculte si desigur, sa ma simt bine alaturi de persoanele care ma sustin si ma vor sustine. Sunt o fire degajata, comunicativa si pe cat se poate de originala, uneori chiar coplilaroasa pot spune, ceea ce ma diferentiaza prin unicitatea mea ca persoana fața de ceilalti. Sa spun sincer, sunt la inceput de drum si stiu ca este mult de munca,dar chiar cred in puterile mele de reusita, deoarece sunt o fire proactiva si pozitiva!”

5 confruntări, 1 finală și 1 câștigător

În fiecare vineri dimineață, la București FM, doi tineri talentați se vor confrunta. Totul se petrece timp de cinci săptămâni, de acum înainte și până la marea finală BE INSTA PE FM din 21 decembrie. Marele premiu constă într-o piesă gata să fie dată la radio și intrarea în playlist-ul București FM.

Totul se întâmplă ON AIR, în matinalul ,,Bună dimineața, București”. Matinalii de serviciu Răzvan Petre, Marius Petre și Roxana Bichiș, îl aduc pe Fereșteanu, vinerea, alături de doi concurenți. El este cel care va ține legătura cu următorii artiști de la radio, el se va ocupa de noutățile de pe NET și va da start joc sau stop joc de fiecare dată.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.