Câștigă catalogul „Transilvania, inima României”

Vineri, 16 noiembrie 2018, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti din calea Plevnei, nr. 61, sect. 1, va avea loc vernisajul expoziţiei şi lansarea catalogului „Transilvania, inima României din cadrul proiectului Romania Student Tour – program naţional de redescoperire şi promovare a valorilor patrimoniului natural şi cultural.

”Transilvania, inima României”  ne introduce într-o lume fascinantă, cuprinsă într-o suită de povești iconice inedite și este al 11-lea catalog din colecția Romania Student Tour, dedicat Centenarului Marii Uniri.

În deschiderea catalogului regăsim mesajele Domnului Academician Ioan Aurel Pop, prof.univ.dr., Președinte al Academiei Române și  Domnului Gabriel Petrea, senior al Uniunii Naționale a Studenților din România, deputat în Parlamentul României.

Romania Student Tour constituie un concept original privind redescoperirea și promovarea patrimoniului cultural și natural al României. O echipă ce renaște an de an, în urma celei mai importante competiții naționale de artă fotografică dedicată în exclusivitate tinerilor, pune în aplicare un trio-dimensional „știință, pasiune, artă”. Succesul remarcabil înregistrat la numeroase evenimente culturale și de tineret în plan intern și internațional a demonstrat, pe deplin, că Romania Student Tour este un produs cultural cu consistență valoroasă și o vizibilitate notabilă. Prin fotografie, ca mediu informațional, prin modalitatea de abordare și prezentare, descoperim la România Student Tour o lume fascinantă, cu o profundă încărcătură emoțională, o Românie reală.

Cu acest prilej va fi susținut un program artistic de către ansamblurile folclorice ale Caselor de Cultură Studențești din București și Sibiu.

Bucuresti FM este partenere media al evenimentului.

Ascultă emisiunile „Ore deschise” (11-14) si „Sens Unic” (15-19) pe 98,3 FM si online pe www.bucurestifm.ro și poți câștiga catalogul „Transilvania, inima României”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.