VIDEO: Alex Parker – ”Nu urmăresc să produc pentru alții, se întâmplă din inerție”

Unul dintre cei mai “orchestră” producători muzicali, Alex Parker, a venit în studioul BeFM pentru a da “Bună dimineața, București!” alături de Olivia Addams, cu noua lor piesă “Not a goodbye”.

Alex Parker este compozitor, DJ, producător audio & video și unul dintre producătorii cu multe piese care se aud la radio: “În momentul de față mă definesc mai mult ca producător muzical. Uite, dintre piesele mele este cea lansată de curând de Antonia, “Matta me”, realizată alături de Olivia; mai mult, Robert Toma va lansa cât de curând un single, pe care tot eu l-am făcut.”

Dacă vrei să afli cum explică Alex trend-ul că artiștii scot lunar piese, ce crede despre colinde, cum scrie peisele pentru artiști, unde cântă în perioada următoare, vezi VIDEO!

Alex explică: “Nu urmăresc să produc pentru alții, se întâmplă din inerție. Unul din visurile mele este să fac piese pentru artiștii din afară.”

Artistul face parte din “Moga Music”: “E o vorbă: tu ești suma ultimilor 5 oameni cu care îți petreci timpul. Încerc mereu ca acei 5 oameni să fie mai buni ca mine, ca să pot evolua. Iar acolo sunt niște oameni minunați. Cu Marius am ajuns să lucrez printr-o prietenă bună. Ea mi-a făcut cunoștință cu ea. La vremea aia eram pianist.”

Pe Olivia a cunoscut-o prin Marius Dia, unul dintre songwriter (ii) cu care colaborează: “Când am auzit-o, am zis că ea e vocea. De obicei, trag și cu 11 artiști până găsesc vocea”, spune Alex.

Alex Parker recunoaște că, deși cântă, încă nu a găsit o piesă care să i se potrivească pe timbru.

Credit foto: Cosmin Boroiu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.