Restricții de trafic în București

În cursul nopților de 14/15.11.2018, 15/16.11.2018 se vor efectua lucrări de reparații curente pe Bd. Națiunile Unite, între Bd. Libertății și Splaiul Independenței, sector 5.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

În data de 17 noiembrie, va avea loc evenimentul cultural-sportiv „Trofeul București”, pe Șos. Kiseleff.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, se va restricționa traficul rutier
pe Șos. Kiseleff, segmentul cuprins Arcul de Triumf și Piața Victoriei (fără a fi afectat traficul rutier în cele două intersecții) și pe Str. Arh. Ion Mincu, între Str. Gheorghe Brătianu și Str. Barbu Delavrancea, începând cu data de 16 noiembrie, ora 22:30 până la încheierea evenimentului în data de 17 noiembrie, ora 22:00.

Rute ocolitoare:

  • Bd. Kiseleff – Piaţa Arcul de Triumf – Bd. Constantin Prezan – Bd. Aviatorilor – Piaţa Victoriei.

Brigada Rutieră solicită șoferilor să evite deplasarea în zonă în această perioadă, să circule cu prudență și să respecte semnalele polițiștilor rutieri.

Harta cu restricţii poate fi consultată pe site-ul https://bpr.politiaromana.ro

De asemenea, începând cu data de 19.11.2018, în intervalul orar 00:30-04:00, se vor efectua lucrări de instalare a echipamentelor pentru monitorizare specială a Podului Constanța.

Astfel, va fi restricționat traficul rutier pe Calea Griviței, sub Podul Constanța, în etape, pe câte două benzi de circulație, cu organizarea circulației în dublu sens pe cele două benzi de circulație de pe sensul opus.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.