Marți seară s-au disputat meciurile reprezentând ultima etapă a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentând ultima etapă a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.

Am încheiat încă o ediție extrem de reușită, presărată cu adrenalină, bună dispoziție și fair play. Toate echipele s-au simțit extraordinar, iar cele 6 echipe premiate au pășit pe podium cu un zâmbet larg pe chipuri.

Retrospectiv, toată ediția de toamnă a adus față în față echipe puternice, talentate și dornice de victorie. Au ieșit scântei din palete, iar punctele s-au îndreptat energic spre echipele câștigătoare, nu înainte de a ambiționa și celelalte echipe să se antreneze mai mult în scopul unei binemeritate revanșe.

În grupa FINEST se cam știau pozițiile, însă la ELITE am urmărit cea mai frumoasă răsturnare de soartă, o adevărată luptă crâncenă între APA NOVA VEOLIA 1 și TELEKOM, în urma meciului disputat aflându-se echipa care va ocupa locul al doilea.

În grupa ELITE, dorim să felicităm finaliștii în ordine, începând cu locul al treilea TELEKOM ROMÂNIA, urmați de APA NOVA VEOLIA și pe locul întâi ambițioșii de la ADOBE ROMÂNIA, care nu s-au mulțumit cu locul al doilea din ediția de primăvară și au revenit cu forțe proaspete. Felicitări și echipelor de pe locurile 4-8, care au luptat frumos și suntem convinși că se vor antrena mai puternic pentru următoarea ediție: NTT DATA, WIPRO ROMÂNIA 1, MICROSOFT, ADP și APA NOVA VEOLIA 2.

Inițial, în grupa FINEST am crezut că echipei SAP ROMÂNIA nu le-a zâmbit soarta și au ajuns întâmplător în această grupă, însă s-a dovedit a fi un lucru bun. Pe podium au intrat în ordine locul al treilea GENPACT ROMÂNIA, urmați de GOTHAER ASIGURĂRI 1, iar pe locul întâi, așa cum se bănuia, SAP ROMÂNIA, singura echipă din această grupă care i-a dat bătăi de cap lui GOTHAER 1. Felicitări lor, cât și locurilor 4-8: HEWLETT PACKART ENTERPRISE, WIPRO ROMÂNIA 2, CYROM ROMÂNIA, GOTHAER ASIGURĂRI 2 și HP INC.

Ca de fiecare dată, am ales și jucătorul ediției din fiecare grupă, ales atât pentru evoluția frumoasă în acest campionat, fair play, dar și pentru atitudinea față de colegi și de acest sport minunat. Astfel dorim să îi felicităm pe Daniel Niculae (ADOBE) din grupa ELITE și pe Sorin Rădulescu (SAP) din grupa FINEST.

Mulțumim tuturor pentru participare și ne revedem în primăvara 2019 la cel mai antrenant și interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.