Daniel Tudorache: Stimularea excelenței în educație este o investiție în dezvoltarea viitoare a comunității locale!

Danil Tudorache a premiat 21 de elevi din Sectorul 1 cu 46 de mii de lei.

Edilul Sectorului 1, Daniel Tudorache a premiat, astăzi, elevii care au obținut rezultate deosebite în cadrul sesiunii iunie-iulie 2018 a Examenului Național de Bacalaureat și a Evaluării Naționale, precum și elevi care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele internaționale de matematică și informatică.

Astfel, cinci absolvenți ai Bacalaureatului, care au avut media 10, au fost premiați cu câte 2500 de lei fiecare. Alți 14 elevi, care au obținut o performanță asemănătoare la Evitarea Națională, au primit câte 1500 de lei fiecare. În fine, trei elevi ai Colegiului Național „Tudor Vianu”, care au obținut medalii de argint la olimpiadele internaționale de matematică și informatică, au fost premiați cu câte 5000 de lei fiecare.

În cadrul ceremoniei de premiere care a avut loc în sala de consiliu a Primăriei Sectorului 1, edilul din Banu Manta i-a felicitat pe elevi și pe părinții lor pentru rezultatele obținute și și-a exprimat speranța că aceștia se vor întoarce în țară, chiar dacă își vor continua studiile la universități din străinătate.

„Este important să premiem rezultatele bune ale acestor copii, deoarece dorim să avem tineri cu un nivel cât mai înalt de educație în Sectorul 1, ca să ne reprezinte, în viitor. Educația este o resursă de dezvoltare și cu cât investim mai mult în educația copiilor și tinerilor, în prezent, cu atât ne vom dezvolta mai mult, în viitor”, a declarat Tudorache pentru București Fm.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.