Adio, dar rămân cu tine !

Despărţirea dintre liderul mondial Simona Halep şi antrenorul ei Darren Cahill, a luat prin surprindere lumea tenisului mondial. Cu toate acestea, presa americană a anunţat că tot australianul va fi antrenorul sportivei din România.

Cahill a motivat despărţirea de jucătoarea noastră, argumentând că are nevoie de mai mult timp ca să stea cu familia, însă s-ar putea ca pauza luată de australian să nu fie chiar atât de mare. Conform site-ului american „Lob and Smash”, tehnicianul de la Antipozi, ar putea reveni mult mai repede alături de Simona : ,,Cahill ar putea să redevină antrenorul numărului unu mondial în viitorul apropiat”, sunt de părere specialiştii de peste Ocean.

Aceştia au mai precizat că Simona Halep şi-ar putea angaja un antrenor interimar în următoarea perioadă, antrenor care ar sta cu jucătoarea noastră, doar până când Cahill îşi va rezolva problemele din familie şi se va putea întoarce alături de sportiva din Constanţa.

Totuşi nimeni nu a comentat despre accidentarea de la coloană a Simonei şi despre modul în care decurge recuperarea, procesul fiind unul dificil şi incert, atunci când este vorba despre o hernie de disc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.