Rapidul joacă fotbal cu copiii din Sectorul 1

Astăzi, jucătorii echipei „Rapid”, sub conducerea lui Pancu, au descins pe terenul de sport al Școlii 175, de pe strada Lainici. Ocazia a fost aceea a unui meci demonstrativ cu echipele de fotbal ale școlii.
În ciuda vremii reci de afară, elevii fotbaliști din echipele de copii și juniori au participat cu însuflețire la cele două reprize de câte 15 minute ale demonstrativului. Ei au atacat poarta rapidistă și chiar au înscris împotriva trupei lui Pancu.
Toate cele trei echipe, de copii, de juniori și „Rapidul”, au fost susținute de către o nepărtinitoare și entuziastă galerie, formată tot din elevii de la 175.
Micii fotbaliști și entuziaștii din galerie fost premiați cu eșarfe alb-visinii și cu abonamente la meciurile „Rapidului”.
Prezent la amicalul de pe terenul Școlii 175, edilul Daniel Tudorache a declarat pentru București FM că își dorește astfel de colaborări cu echipe profesioniste, care să meargă în școlile din Sectorul 1 pentru a-i atrage pe cei mici către diferite sporturi. Asta pentru că exemplul sportivilor de performanță ar fi cel mai eficient mijloc de a-i determina pe copii să lase computerul, tableta sau telefonul din mână și să facă mișcare, conform primarului din Banu Manta.
„Am fost în școli cu Echipa Națională de Rugby, acum mergem cu echipa de fotbal Rapid, pentru că exemplul sportivilor de performanță este cel mai eficient mod de a-și atrage pe copii către sport. Din experiența mea de părinte știu că îmi doresc ca propriul meu copil să mai lase telefonul, tableta sau computerul din mână și să facă mișcare”, susține Daniel Tudorache.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.