Evenimente Bucuresti FM la Târgul Internațional Gaudeamus

Joi, 15 noiembrie, de la ora 14.00, Mihaela Ionita si Razvan Ursuleanu realizează in direct de la Gaudeamus emisiunea ”In Comunitate” și iti prezinta cartea ”Poveștile și aspirațiile Deltei” – un proiect inedit marca Asociatia Ivan Patzaichin – Mila 23 despre Delta vazuta prin ochii copiilor.
Si tot joi de la ora 17.00, tinerii scriitori descoperiti de Bucuresti FM in cadrul campaniei ”Proza scurta merita mai mult” isi lanseaza volumul de debut. ”Curse pentru vise” este o antologie de texte scrise de liceeni in urma concursului organizat de BeFm si editura Eikon, in parteneriat cu Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti.
Participa: scriitorul Radu Paraschivescu

Razvan Ursuleanu lucreaza sub acoperire

Vineri 16 noiembrie de la 15.30 sub numele de Alexander MacLennan isi lanseaza volumul de proza scurta in editie trilingva ”Scrisori si imagini din Marele Razboi” (rom/engl/sp).
Cartea, aparuta la editura Integral, a fost transformata intr-o colectie de piese scurte de teatru radiofonic.
Lansarea – la standul Radio Romania
Prezinta editorul Integral Costel Postolache si scriitoarea Doina Rusti.

Si tot vineri, 16 noiembrie, ora 17.00 – lansarea e-book-ului bilingv (română/engleză) ”Istoria Românilor în 100 de momente esențiale”, realizat de Departamentul Studiourilor Teritoriale Radio România, RADOR și editura Casa Radio.
Proiectul face parte din Campania ”Eu Aleg România” lansată de Radio România în 2014, pentru a marca Centenarul Marii Uniri – la spațiul de evenimente Radio România

Surprizele zilei de vineri 16 noiembrie continua

Nu ai vrea sa stii cum ti-ar fi stat ca locotenent de infanterie? Ei bine, vineri intre orele 17.00 si 19.00, Bucuresti FM te imbraca in haine centenare si iti face poza.

Momente interactive, în care publicul este invitat să intre în hainele personajelor din istoria României. Toate momentele vor fi imortalizate și postate pe Facebook-ul București FM; fiecare participant va primi cadou o fotografie în format tipărit – la spațiul de evenimente Radio România.

Sâmbătă, 17 noiembrie, ora 12.00 – Andreia Barsan ti-a pregatit o ediție specială a emisiunii Spectacol@bucuresti.ro – cu invitati speciali.

Sâmbătă, 17 noiembrie, ora 14.00 – Lansare Dana Savuica: ,,Calatoriile unei femei cu suflet de copil,, la standul Bucuresti FM.

BeFM and Play the book! La Gaudeamus cartea face muzica…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.