Daniel Tudorache: La întâlnirea cu Liviu Dragnea s-a discutat strict despre buget!

Edilul Sectorului 1, Daniel Tudorache a admis astăzi că a fost unul dintre primarii de sector care au participat la întâlnirea cu președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.
În cadrul întâlnirii, s-a discutat strict despre bugetul pe anul viitor, pentru că este sfârșitul anului, a declarat Tudorache pentru București Fm.
„Eu am vrut să mă asigur că voi primi același buget ca și anul acesta. Celelalte sectoare vor primi bugete mai mari, apropiindu-se de cel al Sectorului 1. Pentru că primarii sectoarelor 4,5 și 6 se plângeau mereu că nu au bani. Acum nu vor avea de ce să se mai plângă”, a subliniat primarul din Banu Manta.
Daniel Tudorache a mai declarat că, în cadrul întâlnirii cu Liviu Dragnea, nu s-a discutat despre ruperea Bucurestiului în șase orașe. În plus, edilul Sectorului 1 nici nu consideră că o asemenea măsură ar fi benefică pentru oraș și pentru cetățenii săi, deoarece problemele administrative nu ar putea fi gestionate eficient de șase entități diferite, a susținut el.
„De altfel, avem exemplul Londrei, unde, în urma divergențelor dintre primul ministru al vremii, Lady Margaret Thecher, și primarul de atunci, a fost desființată Primăria Londrei. Această măsură nu s-au dovedit benefică pentru oraș și, de aceea, de mai bine de 10 ani, s-au revenit asupra ei și londonezii au un primar general”, a declarat Tudorache pentru București Fm.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.