Astazi aflam podiumul Campionatului de Tenis de Masa marca Sports Events!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile ultimei etape din faza a doua a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events.

In grupa ELITE, echipa APA NOVA VEOLIA 1 vor deschide seara cu un meci superb, o lupta acerba pentru locul al doilea cu TELEKOM ROMANIA. La masa alaturata MICROSOFT tot spera sa mai urce inca un loc desi nu se mai pot bucura de podium, insa se vor bucura de un meci interesant contra echipei NTT DATA.

ADOBE ROMANIA au prins curaj avand sase victorii din sase meciuri jucate si par sa nu-si doreasca sa strice acest palmares de invidiat nici in meciul cu ADP. Alaturi APA NOVA VEOLIA 2 trebuie sa sparga gheata si sa obtina o victorie contra echipei WIPRO ROMANIA 1, dar cu siguranta si ei vor da tot ce este mai bun sa intoarca rezultatul in favoarea lor.

In grupa FINEST, GOTHAER ASIGURARI 1 se tin tare pe pozitii si in meciul cu CYROM ROMANIA, dar nu mai pot spera la primul loc pe podium, insa asa cum ne-au obisnuit vor face senzatie cu fiecare schimb de mingi, iar CYROM ii va ajuta in acest sens.

La masa alaturata, WIPRO ROMANIA 2 au balanta perfecta intre victorii si infrangeri, dar vor lupta sa incline sansele spre inca o victorie contra echipei SAP ROMANIA. Ramane de vazut daca neinvinsii de la SAP vor lupta pana la final sau se vor mai relaxa putin, simtind ca nu le mai poate lua vreo echipa prima pozitie in clasament.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.