VIDEO: Brianna – “La Lost in Istanbul a fost întâi versul și apoi muzica”

Brianna, cea mai difuzată voce pe radio în vara asta și cea care a cucerit Turcia cu piesele ei, a îndepărtat ceața din București și a dat ”Bună dimineața, București!” cu povești de succes.

Brianna cântă de la 4 – 5 ani: “Prima oară am fost în cor, apoi la Școala Populară de Arte, după am cântat la București și la Constanța. Acum sunt la Liceul de Artă, în clasa a 12-a.”

Pentru majorat nu și-a dorit un mega party: “La 18 ani nu am vrut să îmi fac o petrecere mare. Am venit la București cu câțiva prieteni. Am zis că de ziua mea să facem o ieșire în altă parte și am venit aici. Nu am mulți prieteni, nu mă deschid pentru toată lumea. Puțini și buni.”

Hit-ul “Lost in Istanbul” s-a născut dintr-o pură întâmplare: “S-a întâmplat repede. Eram în mașină în Istanbul, mergeam la un concert. I-am zis lui Cristi Tarcea: «Cum ar fi să facem o piesă cu numele de Lost in Istanbul?» iar Cristi a cântat direct refrenul.”

Brianna pregătește o nouă piesă cu Cristi Tarcea: “E o poveste de dragoste. Vreau să vă surprind.”

Dacă vrei să afli ce va face de Crăciun, de ce vine rar în București, cum s-a născut piesa “All I Need”, vezi VIDEO!

Deși iubește Constanța, artista se va muta în Capitală: “O să merg la facultate, la design vestimentar și mă voi muta în București cu ocazia asta.”

Brianna povestește că succesul pieselor maca Trace Music este dat de faptul că fiecare spune și are o poveste: “Când merg la studio, Cristi stă cu mine și mi-a zis că și vibe-ul meu îl ajută mult. Cristi îmi spune să îi trimit tot ce am, chiar și lălăieli înegistrate pe telefon. La ”Lost in Istanbul” a fost întâi versul și apoi muzica.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.