Dacă-i marți, Radu Păltineanu revine acasă

Sursa foto: www.romaniatv.net

După aproape 3 ani și 3 luni în care a străbătut de la extrema nordică a Americii de Nord la extrema sudică a Americii de Sud, parcurgând pe bicicletă aproximativ 35.000 de km prin toate țările celor două continente americane, cicloturistul român Radu Păltineanu se întoarce acasă.

”După 3 ani și 3 luni explorând Americile în lung și în lat, a venit, în sfârșit, vremea să-mi iau la revedere de la acest incredibil continent. Așa că, în București ar trebui să ajung marți la ora 17:05. Va fi foarte interesant să fiu din nou acasă, după toată această experiență, iar eu cred că noile începuturi sunt mereu frumoase. Chiar dacă am și alte proiecte în plan, alte țări și continente de pedalat, de marți, încolo, voi numi România casă, din nou, asta și după ani buni de trăit și studiat în Canada, înainte de această expediție”, a scris Radu Păltineanu pe pagina lui de facebook.

Așa că, dacă vreți, puteți să îl întâmpinați pe Radu la aeroport, așa cum se cuvine, pe biciclete.

Locul de întâlnire, de unde se va pleca spre aeroport pe biciclete, este lângă statuia lui Mihai Viteazu, vis-à-vis de cladirea Universitații.

Ora de întâlnire: 15:30
Ora de plecare: 15:45
Traseul se găsește aici: https://www.strava.com/routes/16166927 (17 km)

Mai multe informații găsiți pe pegina de facebook https://www.facebook.com/events/257975714901050/.

Cine doreste se poate alătura grupului din orice punct al traseului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.