O nouă poveste la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac

Foto: taketours.com

Turiștii au început să își rezerve camere în singurul hotel de gheață românesc, cel ce va fi construit la Bâlea Lac, în Munții Făgăraș, la peste 2.00 de metri altitudine, a precizat responsabilul de marheting al hotelului, Mihai Daniel Corbu.

”Vom avea același prețuri ca și anul trecut, 100 de euro în cameră și 150 de euro în iglu. Rezervări sunt din 24 decembrie, așa cum ne gândim noi că inaugurăm. Noi sperăm să vină frigul”, a spus Mihai Daniel Corbu.

Potrivit reprezentantului Hotel of Ice Bâlea, în sezonul trecut, peste o mie de turiști din toată lumea s-au cazat în camerele de gheaţă ale ineditului hotel.

Sursa foto: www.descopera.ro

În acest an, turiştii se vor bucura de camere decorate cu tema ”Frozen Love”, fiind promovată dragostea şi pasiunea pentru natură, aer curat, drumeţie montană şi Masivul Făgăraş în timpul anotimpului rece.

”Îndată ce condiţiile meteorologice vor fi prielnice pentru acest demers, la Bâlea Lac, vor începe lucrările de ridicare al celui de-al paisprezecelea Hotel de Gheaţă şi al celorlalte construcţii (Biserica de Gheaţă, ‘satelitul’ din cele trei igluuri, pârtiile şi zonele de distracţie pe zăpadă etc)”, se arată în comunicat.

”Lucrările vor începe imediat ce stratul de zăpadă de aici va fi îndeajuns de consistent şi gheaţa lacului Bâlea va depăşi în grosime 20 de centimetri. Dacă nu vor interveni probleme deosebite, Hotel of Ice Bâlea Lac va fi deschis pentru vizitare în Ajun de Crăciun”, anunţă proprietarii hotelului.

Printre vedetele care au vizitat Hotelul de Gheață se numără Jean-Claude Van Damme, care a filmat o reclamă la Bâlea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.