Horoscop de weekend, 10 – 11 noiembrie

București FM îti oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 10 -11 noiembrie

BERBEC
Va fi un weekend care o să vă amețească. Aveți momente în care sunteți extrem de agitați, dar și clipe în care leneviți câteva ore în șir. O să vă odihniți.

TAUR
Sunteți tentați să vă faceți ordine în viața socială în aceste zile. Reluați legăturile cu anumite persoane, dar îi scoateți încet, dar sigur, din viața voastră pe acei oameni care v-au arătat că nu vă sunt prieteni adevărați.

GEMENI
Două zile de treabă. Nici să nu vă gândiți să vă faceți planuri de plecare pentru că nu o să aveți timp. Treburile casnice sunt prioritatea voastră, iar familia se bazează pe voi.

RAC
Nu o să aveți foarte mult timp să vă relaxați, pentru că o să fiți pe fugă. O să vă simțiți foarte bine în compania unor persoane apropiate.

LEU
Weekend-ul acesta promite multe. Tocmai ați terminat niște proiecte și sunteți liberi precum pasărea cerului. Evadați din cotidian pentru puțin timp.

FECIOARĂ
Plecați pentru puțin timp din oraș. Nu priveați cu ochi buni această deplasare, însă o să vedeți că vă veți umple de energie pozitivă și o să vedeți altfel ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

BALANȚĂ
Sunteți puțin absenți psihic, deși fizic sunteți la un loc cu ceilalți. Vă preocupă ceva și nu vă puteți concentra la altceva. Din fericire, până la sfârșitul weekend-ului o să rezolvați totul.

SCORPION
După câteva săptămâni aglomerate, acest weekend se anunță a fi unul liniștit și lipsit de evenimente majore. Va fi o pauză binevenită.

SĂGETĂTOR
Nu ratați ocazia de a petrece mai mult timp alături de familie și incercați în aceste zile să renunțați la ieșirile în oraș și să stați mai mult timp cu cei de acasă. Ba mai mult, vă așteaptă și o surpriză.

CAPRICORN
Aveți un program fix în aceste zile, dar la finalul lor vă veți bucura de succes. Ați ținut în secret o activitate de pe urma căreia culegeți roadele acum.

VĂRSĂTOR
Sunt două zile exact pe placul vostru. O să petreceți mult timp cu familia și cu prietenii, dar v-ați rezervat timp și pentru persoana iubită.

PEȘTI
Aveți multe de făcut în aceste două zile și cel mai bine ar fi să trecetii pe hârtie o ordine în care trebuie să vă ocupați de toate. Dacă cineva se oferă să vă ajute, nu ar trebui să refuzați.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.