Spectacole de teatru în București, 8 noiembrie

Sursa foto: Teatrul Mic

Spectacole de teatru cu: Mihaela Rădescu, Ilinca Manolache, Cuzin Toma, Bogdan Talașman, la  Teatrul Mic, și cu Lari Giorgescu, la Unteatru

 19:00

”Sectorul S”, spectacol pe textul și în regia lui Emanuel Pârvu, cu: Bianca Zurovski, Carmen Moruz, Mirela Borș, Relu Sirițeanu. Reprezentație în cadrul Festivalului Dramaturgilor Români, în secțiunea OUT, găzduită de TDR, în Sala Ion Băieșu (Str. Griviței, nr. 66).

”Scrisori de pe front”, un spectacol de Vlad Massaci, realizat la Teatrul Mic, cu actorii: Mihaela Rădescu, Ilinca Manolache, Silvana Mihai, Vitalie Bantaș, Cuzin Toma, Viorel Cojanu, Bogdan Talașman, Gabi Costin. Un scenariu ce se bazeză pe scrisori autentice trimise între cei de pe front și familiile lor, din timpul Primului Rșzboi Mondial. Spectacolul se joacă la Sala Studio (Str. Gabroveni 57), în cadrul Festivalului Dramaturgilor Români.

”Mult zgomot pentru nimic”, piesa lui Shakespeare, în regia lui Andrei Șerban, montată la Teatrul de Comedie. Din distribuție: Sabrina Iaşchevici sau Ioana Flora, Emilian Oprea sau Conrad Mericoffer, Liviu Pintileasa, Lucian Ionescu sau Bogdan Cotleț, Anca Dumitra sau Alina Rotaru, Dorina Chiriac sau Ana Bianca Popescu, Alexandru Bogdan.

”O scrisoare pierdută”, spectacol realizat de directorul de scenă Victor Ioan Frunză, la Teatrul Metropolis. Din distribuție: Andrei Huțuleac, Alexandru Pavel, Alin Florea, Adrian Nicolae, Dan Rădulescu, George Costin, Nicoleta Hâncu, Sorin Miron.

”Vizita bătrânei doamne” de Friedrich Dürrenmatt, spectacolul regizorului bulgar Alexander Morfov, cu Maia Morgenstern în rolul principal, la Sala Mare a Teatrului Naţional.

19:15

”Incident la graniță”, spectacol cu Pavel Bârsan, Doina Antohi și Andrei Mateiu, în regia lui George Dogaru, la Teatrul de Artă Bucureşti.

19:30 și 21:00

”Vara în care mama a avut ochii verzi” de Tatiana Țîbuleac, concept: Nicoleta Lefter, spectacol cu Serghei Chiviriga, la Point.

20:00

”Melcul”, spectacol pe textul și în regia Liei Bugnar, la Teatrul Metropolis. Distribuția: Constantin Cojocaru, Maia Morgenstern / Maria Obretin, Emilia Dobrin, Letiția Vlădescu, Virgil Aioanei / Vitalie Bichir.

”Eine Kleine Nachtmusik”, spectacol creat de Gigi Căciuleanu și interpretat de Lari Giorgescu, la Unteatru.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.