Radio România vă invită la Gaudeamus 2018

Numărătoarea inversă a început! Au mai rămas doar câteva zile până la debutul celui mai aşteptat eveniment anual din industria cărţii, de aproape un sfert de veac, prea repede scurs: Târgul Internaţional Gaudeamus organizat de Radio România.

Deschiderea oficială a ediţiei 2017 a Târgului Internaţional Gaudeamus va avea loc miercuri, 14 noiembrie. Conferinţa de presă, care precede deschiderea ediţiei, a avut loc astăzi, 8 noiembrie, la Sala Radio.

”Avem sprijinul Ministerului Culturii, avem sprijinul Primăriei Capitalei, avem sprijinul Muzeului Literaturii Române, reprezentat aici de domnul director Cristescu, avem în acelaşi timp sprijinul mai multor instituţii din Primăria Capitalei. De aceea, pentru detalii, pentru toate celelalte, pentru că văd că lângă noi este sufletul de tradiţie al Gaudeamus-ului, domnul Vladimir Epstein care chiar dacă a ieşit la pensie, nu se poate desprinde, orice ar face. Vrea tot timpul să se simtă tânăr, cu ocazia Gaudeamus-ului. Şi, evident, vreau să semnalez şi prezenţa şefei Serviciului Gaudeamus, doamna Coni Chifor, care nu s-a mai aşezat la prezidiu, lângă noi, din diverse motive. Înţeleg că e răcită, ruşinoasă, tuşeşte, nu ştiu exact, dar s-a ocupat în mod convingător, şi în acest an. După cum veţi vedea, în acest an, târgul de carte are o surpriză în organizare, în aranjarea standurilor, şi anume, vom avea în centru un stand de care se ocupă, dacă vreţi, poate cea mai autorizată entitate, apropo de literatura română şi cartea românească – Muzeul Literaturii Române.”, a declarat preşedintele director general al SRR, Georgică Severin, în cadrul conferinței de presă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.