Horoscop vineri 9 noiembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 9 noiembrie

BERBEC
Se întâmplă ceva ce vă ia prin surprindere. Are legătură cu viața sentimentală. Păreați foarte siguri pe voi și pe ceea ce simțiți, însă destinul v-a pregătit o mică surpriză.

TAUR
Nu aveți starea necesară pentru a primi vizite, însă nici nu îi puteți refuza pe cei care vor să vină pe la voi. Vorbiți cu partenerul de viață și organizați-vă în așa fel încât să iasă bine.

GEMENI
Nu acceptați toate proiectele care vi se propun, deoarece vă aglomerați foarte mult și nu o să mai aveți timp de nimic altceva. Faceți o listă cu tot ceea ce aveți în lucru și abia apoi oferiți un răspuns.

RAC
Găsiți astăzi soluția ideală pentru a rezolva o problemă cu care v-ți confruntat de mai multe ori în ultima perioadă. Partenerul de viață vă susține și face tot posibilul să vă ajute.

LEU
Mare atenție în a doua parte a zilei pentru că este posibil să purtați discuții în contradictoriu cu persoane mai în vârstă din anturajul vostru. Evitați certurile.

FECIOARĂ
În prima parte a zilei aveți parte de idei ingenioase. Sunteți pe cale să demarați un proiect nou, care va avea mare succes.

BALANȚĂ
Ar fi cazul să vă planificați în detaliu investițiile și cheltuielile astăzi, dacă vreti să vă încadrați în bugetul stabilit. Dacă aveți de negociat un contract, șansele sunt de partea voastră.

SCORPION
A venit vremea să vă ocupați de probeleme din familie. Posibil să faceți câteva drumuri, iar cheltuielile să fie mai mari decât v-ați fi așteptat.

SĂGETĂTOR
Este posibil că situația financiară să nu vă mulțumească pe deplin, dar vă puteți permite să vă puneți planurile în aplicare. În a doua parte a zilei este posibil să fiți invitat la o întrunire cu persoane apropiate.

CAPRICORN
Este posibil să cunoașteți astăzi o persoană în compania căreia reușiți să vă detașați de problemele din ultimele zile. Seara se anunță interesantă.

VĂRSĂTOR
Norocul va fi de partea voastră. Veți primi un cadou cu valoare sentimentală din partea unei persoane din trecutul vostru.

PEȘTI
Dacă aveți ocazia să participați la o ședință sau o întrunire, nu ezitați. Profitați la maximum de oportunitățile care se ivesc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.