Tensiunea a atins cote maxime in penultima etapa din faza a doua a Campionatului de Tenis de Masa Sports Events!

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentand penultima etapa a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.

In grupa ELITE, APA NOVA VEOLIA 1 si-a mai gasit nasul o data si raman momentan pe locul al treilea in clasament. Il putem declara cu usurinta cel mai spectaculos meci, iar ADOBE ROMANIA au avut galeria de partea lor si astfel castiga cu scorul de 4-1. La simplu s-au initiat meciuri superbe, demne de aceasta grupa ELITE intre Petre Luta, Adrian Poenaru, George Temereanca (APA NOVA 1) si Bogdan Sandu, Daniel Niculae, Paul Chibulcuteanu (ADOBE). Seara era sortita deja castigului dupa primele 4 meciuri, dar s-a jucat intens pana la final si la dublu s-au intalnit George Temereanca-Dumitru Costache cu Paul Chibulcuteanu-Sorin Amariei.

Inca un meci frumos a fost si intre TELEKOM ROMANIA si APA NOVA VEOLIA 2, care se termina cu victoria primilor mentionati cu decisivul scor de 5-0, astfel pastrandu-si pe moment locul al doilea in clasament. Meciurile de simplu s-au disputat intre Cristian Zisu, Anisoara Calin, Alexandru Chirica (TELEKOM) si Petrus Mitu, Ales Vasilescu, Cristian Gheorghe (APA NOVA 2), toate terminandu-se destul de transant. La dublu am asistat la un schimb frumos de mingi intre Alexandru Chirica-Cristian Zisu si Petrus Mitu-Alex Vasilescu.

In grupa FINEST, GOTHAER ASIGURARI 1 revin cu multa ambitie dupa meciul de martea trecuta si reusesc de aceasta data sa obtina o victorie in acesata seara impotriva lui WIPRO ROMANIA 2, insa nu pare sa mai poata aspira la primul loc. Scorul de 5-0 in favoarea lor nu poate descrie foarte bine meciurile pline de speranta ale echipelor. La simplu si-au etalat talentul Leonid Dumitru, Catalin Mihai, Silviu Puscasu (GOTHAER 1) contra lui Solomon Oana, Liviu Tatulea, Andrei Popa, Alexandru Olariu (WIPRO 2). In meciul de dublu s-au mai linistit putin spiritele intre Leonid Dumitru-Catalin Mihai contra lui Solomon Oana-Liviu Tatulea si toti jucatorii s-au distrat copios.

Cel mai echilibrat meci din aceasta seara ramane SAP ROMANIA contra HPE, primii mentionati castigand cu greu cu scorul de 3-2 si astfel pastrandu-si locul intai in clasamentul general. Luptele la simplu s-au dat intre Nicolas Sachet, Andrei Toader, Mihai Stroia (HPE) si Sorin Radulescu, Cristiana Grigore, Florin Marinica (SAP). Echipele formate din Nicolas Sachet-Andrei Toader si Sorin Radulescu-Florin Marinica au avut parte de un meci foarte frumos, insa scorul era deja stabilit in favoarea SAP dupa ce obtinusera deja cele trei puncte din meciurile de simplu.

Nu ratați meciurile din ultima etapa ale celui mai interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.