Târg de cariere în domeniul ingineriei organizat de Universitatea Politehnica

Pe parcursul a doua zile, 50 de companii de top din tara si din strainatate vor expune studentilor si absolventilor cele mai noi oportunitati de dezvoltare a carierei profesionale în cadrul târgului de cariere din domeniul ingineriei „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din Bucureşti.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului companiile vor propune numeroase oportunităţi de carieră, printre care se numără programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, pentru poziţiile entry-level, middle-level sau specialişti.

Pentru a putea participa la târgul de cariere, candidaţii trebuie să se înscrie pe site-ul oficial al evenimentului.

Totodată, estimările arată că standurile companiilor prezente la acest eveniment vor fi vizitate de cel puţin 20.000 de studenţi sau absolvenţi ai facultăţilor cu profil tehnic.

„Târgul de Cariere POLIJobs se află anul acesta la prima ediţie şi este cel mai mare eveniment de acest gen organizat în cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti. Prin intermediul acestuia ne dorim să continuăm frumoasa colaborare dintre universitate şi mediul socio-economic. Ne bucură mult faptul că peste 50 de companii de profil de pe piaţa muncii au răspuns pozitiv invitaţiei noastre de a realiza împreună un eveniment de acest gen care să se adreseze tuturor studenţilor şi absolvenţilor celor 15 facultăţi din cadrul universităţii”, a declarat Aniella Vieriu, coordonatorul Agenţiei POLIJobs.

POLIJobs este singura agenţie de plasare a forţei de muncă lansată de către o universitate din România. Acest serviciu a fost înfiinţat ca urmare a identificării unei nevoi în rândul studenţilor, aceea de a li se facilita legătura cu piaţa muncii la nivel instituţional, dar şi pe fondul unei strânse legături care există între universitate şi mediul socio-economic.

Scopul agenţiei este acela de a asigura o inserţie adecvată a absolvenţilor pe piaţa muncii, în funcţie de nivelul lor de calificare, media la finalul anilor de studiu, specializare şi de ofertele de muncă disponibile din partea companiilor. Agenţia oferă servicii gratuite pentru studenţii şi absolvenţii UPB şi se adresează exclusiv acestora.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.